Benodigdheden voor 4 personen
- 300 gram kippen levers fijngesneden
- 300 gram mager runder gehakt
- 300 gram tover rijst
- 2 eetlepels olifolie
- 2 eetlepels Worcestershire saus
- 1 groene paprika in blokjes gesneden
- 1 ui fijngesneden
- 2 stengels bleekselderij fijngesneden
- 3 teentjes knoflook in plakjes
- 1/2 liter bouillon gemaakt van kip
- 3 theelepels Cajun kruiden
- 1 theelepel gedroogde salie
- 1 handvol peterselie
- zout & peper
Bereiding
Verwarm de olijfolie. Bak in een pan op middelhoog vuur, het rundergehakt rul en de levertjes tot het gaar is. Voeg de paprika, uien en selderij toe.Bak 5-7 minuten tot de groenten zacht geworden is. Voeg de rijst en knoflook toe; blijf 1-2 minuten roeren totdat de rijst het vocht begint op te nemen. Voeg de worcestershiresa, kippenbouillon, creoolse kruiden en de salie toe. Breng op smaak met zout en zwarte peper. Meng goed door en zet het vuur laag, dek de pan af en laat 20 minuten sudderen.