Benodigdheden voor 4 personen Indische Kruidenwijzer
- 4 hardgekookte eieren
- 1/2 tahoe koek
- 1/2 timpi koek
- 200 gram sperzieboontjes
- 1 kleine spitskool
- 200 gram taugé
- 1 komkommer
- 1 kopje zonnebloemolie
- een zak kroepoek of emping
- 2 dl. pindasaus
Bereiding
De tahoe en timpi in blokjes snijden en in de olie lichtbruin bakken. De boontjes en kool grof snijden en een paar minuten blancheren. De taugé met kokend water overgieten. De komkommer schillen en in blokjes snijden. Verdeel de groente over een platte schaal, daarover heen de in plakjes gesneden ei. Schenk de pindasaus erover heen en strooi er de in stukjes gebroken kroepoek of emping over.
Tip
Deze gado gado schotel is heerlijk met bijvoorbeeld lon ton (geperste rijst) of pandanrijst.