Benodigdheden voor 2 personen
- 2 eetlepels gele currypasta
- 200 milliliter kokosmelk
- 1 eetlepel Thaise vissaus
- 500 milliliter groentebouillon
- 2 stronken paksoi (in reepjes)
- 100 gram rijstmie of 100 gram noedels
- 1 limoen (in parten)
- 150 gram cocktailgarnalen
- 2 takjes munt (fijngehakt)
- 2 lente-/bosuitjes (in ringen)
- 1 rode peper (in ringetjes)
Bereiding
Meng in een soeppan de currypasta, kokosmelk, vissaus en bouillon en laat 5 minuten pruttelen. Voeg de paksoi toe aan de soep en laat nog 5 minuten pruttelen.
Bereid intussen de noedels. Schep de noedels in 2 kommen. Breng de bouillon op smaak met het sap van ½ limoen en schenk de soep over de noedels.
Vlak voor het opdienen de garnalen erdoor roeren
Garneer met de , munt, bosui en rode peper naar smaak. Serveer met de overige limoenpartjes.