Benodigdheden voor 2 personen
- 3 gesnipperde uien
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- peper
- 1 kippenbouillonblokje
- 4 tomaten, in stukjes gesneden
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 Spaanse peper, ontdaan van zaadjes en in ringen gesneden
- 2 rode paprika’s in kleine stukjes gesneden
- 2 theelepels paprikapoeder
- allesbinder
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 dubbele kipfilet
- 1 eetlepel vloeibare bakboter
Bereiding
Verhit de bakboter en doe de kipfilet in de pan. Bak de kipfilet om en om tot ze bruin is. Verhit de olijfolie in een andere pan en fruit de uien en knoflook. Voeg de tomaten, paprika, paprikapoeder,chilipoeder en Spaanse peper toe en roer goed door. Het bouillonblokje en een kopje water toevoegen en in laten koken. Eventueel iets binden met wat allesbinder. Doe de kip in de saus en laat de kip gaar stoven.