Pasta met Garnalen en Zeekraal

Benodigdheden voor 2 personen

  • 150 gram spaghetti
  • 1 gesnipperde ui
  • 2 teentjes fijn gesnipperde knoflook
  • 2 in blokjes gesneden tomaten
  • 300 gram Gamba’s gekookt en gepeld 
  • 300 gram zeekraal
  • 2 eetlepels olijfolie 
  • 75 ml witte wijn
  • 1/2 blokje vis bouillon verkruimeld
  • handvol fijn gesneden peterselie

Bereiding

Verhit de olijfolie en fruit de uien en knoflook kort. Voeg de tomaten toe en roer het
geheel goed om. Voeg de witte wijn en het halve verkruimelde vis bouillontablet toe. Laat het tomatenmengsel kort stoven en voeg dan de garnalen en
zeekraal toe. Laat het geheel circa 5 minuten al roerend doorbakken. Terwijl je dit
doet, kun je de pasta alvast koken zoals aangegeven op de verpakking. Giet de
pasta af en meng de garnalen en zeekraal door de pasta. Goed roeren en serveren.

Tip

Zeekraal is tegenwoordig het hele jaar verkrijgbaar.

TERUG

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *