Pasta met Kip en Feta

1ea2d-feta

Benodigdheden voor 4 personen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, fijngehakt
  • 4 tenen knoflook, gesnipperd
  • 2 kleine rode pepers, zaadjes verwijderd, fijngehakt
  • 400 ml passata
  • 300 gram kipfilet in blokjes
  • 100 gram feta, in blokjes
  • 100 gram zwarte olijven zonder pit
  • 6 eetlepels gehakte verse peterselie
  • 300 gram pasta naar keuze
Bereiding
Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur en bak de ui, knoflook en peper circa 5 minuten. Doe de kipfilet erbij en blijf roeren tot de kip lichtbruin is. Doe de passata, olijven en feta erbij een laat het geheel circa 20 minuten sudderen op laag vuur. Voeg op het laatst de peterselie toe.
Kook ondertussen de pasta in kokend water met zout beetgaar. Giet af, schep er een beetje olie door.
Doe de pasta op de borden en schep de saus er doorheen.

TERUG

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *