Eeterij De Dungense Brug

3 juni 2012

We waren onderweg en op zoek naar een restaurant voor de lunch. We reden langs De Dungense Brug en besloten te stoppen. Hier hebben we geen spijt van gehad, want de lunch was heerlijk. De aankleding van het restaurant is modern maar gezellig. Na een cappuccino met een perfecte schuimlaag kwam onze lunch. Ik had een carpaccio en Ruud had een sandwich vitello tonnato. Mijn carpaccio was mals en de truffeldressing heerlijk. De salade was vers, alleen een klein beetje jammer dat onder de verse sla nog wat sla van de dag ervoor lag!! Het desembrood was echt perfect, wat een heerlijk brood is dat. De sandwich van Ruud was gemaakt met desembrood en de kalfsrollade was niet, zoals je meestal krijgt kant en klare vleeswaar, maar vers bereid. Complimenten hiervoor..De sauvignon blanc was een goede begeleider van deze lekkere lunch. De serveerster was heel vriendelijk, maar helaas kon ze geen antwoord geven op mijn vraag ‘hoe onderscheid desembrood zich van ander brood en hoe wordt het gemaakt?’ Ze heeft het nog wel aan de kok gevraagd, maar het antwoord was zo uitgebreid dat ze het niet goed kon overbrengen. Warenkennis vind ik wel belangrijk, je moet weten wat op de kaart staat!!

Resultaat: kwaliteit prima, vriendelijk personeel en het ziet er schoon en gezellig uit.

TERUG