In den Walcherschen Dolphijn

22 januari 2016

Gisteravond hebben we samen In den Walcherschen Dolphijn gegeten. Januari is een stille periode en we hadden het rijk bij alleen. Daarom werden we vlot, maar zeker ook professioneel geholpen. Ik koos voor de Zeeuwse oesters, die super vers en zacht waren..heerlijk. Mijn man had goed gevulde vissoep, die naar zijn smaak iets te romig (vet) was. Als hoofdgerecht had ik gekozen voor de tarbot met truffelsaus. De tarbot was goed gebakken en het is een heerlijke vis. De truffelsaus maakte de vis nog lekkerder. Het hoofdgerecht van mijn man viel tegen. Hij had een combinatie van coquilles en entrecote. De coquilles waren smaakloos en de entrecote te taai. In de recensies heb ik nu gelezen dat de kwaliteit van de biefstuk inderdaad niet goed is. Als restaurant zou ik de tip om een andere slager te kiezen, ten harte nemen. Dit kan je klanten kosten! Het nagerecht, een warm chocoladetaartje met een bolletje slagroom was lekker, hoewel ik hem wel eens lekkerder heb gegeten. De chocolade zou uit het taartje moeten lopen, dan is hij perfect. Al met al een leuke avond gehad, waarbij ik lekker heb gegeten en mijn man wat minder.

Resultaat: Kwaliteit vlees slecht. Gerechten verder smakelijk, maar geen hoogstandje. Vriendelijk personeel.

TERUG